Publiserte artikler

NEVZA-resultater

Lundqvist-Rininsland ble for sterke for Kongshavn-Solvoll. Foto: FIVB

De tre norske kvinnelagene som deltar i NEVZAs soneturnering i sandvolleyball i Beach Park i Kolding i Danmark, henger fortsatt godt med. Lagene Ingrid Lunde-Oda Johanne Ulveseth og Janne Pedersen-Hanne Haugen Aas har vunnet kampene sine i tredje runde i dag og skal spille fjerde runde senere i dag. Laget med Janne Kongshavn og Vilde Solvoll tapte sin tredjerundekamp for det svenske førstelaget Lundqvist-Rininsland, også de nylig tilbake fra Antalya Open der de fikk samme plassering som Kongshavn-Solvoll. Siden turneringen i Kolding spilles med dobbel eliminasjon, har Kongshavn-Solvoll fortsatt muligheten til å gå helt til topps. I kampen om å bli bedre enn nr. 9 har de slått det danske laget Sondergard-Trans, og de har også slått Nilsson-Yoken, Sverige, i kamp om å bli bedre enn nr. 7. Kamp om å bli bedre enn nr. 5 går senere i dag. Du finner resultatene her.

Legg igjen en kommentar