Publiserte artikler

Mol-Berntsen videre

Anders Mol i blokk mot Frankrike. Foto: FIVB

Anders Berntsen Mol og Mathias Berntsen fortsetter å vinne i VM i sandvolleyball for spillere født 1997 og senere. I mesterskapet som går i Luzern i Sveits, har de i andre runde i eliminasjonsspillet i dag slått Loiseau-Gauthier-Rat fra Frankrike med 2-0 (21-9, 21-19). Dermed er de klare for kvartfinale kl. 18:00. Motstandere der blir laget som har stoppet videre spill for Håvard Aarrestad og Aleksander Sandlie Sørum. I sin andrerundekamp tapte Aarrestad-Sørum for russerne Sivolap-Myskiv med 0-2 (13-21, 14-21). Likevel en sterk niendeplass for de to norske som måtte kvalifisere seg inn i hovedrunden. Så får vi se om Mol-Berntsen greier å hamle opp med de sterke russerne og ta seg til semifinale i morgen. Resultatene er her.

Legg igjen en kommentar