Publiserte artikler

Dagens beachoppdatering

Aleksander Sørum spiller godt i forsvar også. Foto: FIVB

Iver Andreas Horrem og Geir Sindre Eithun endte til slutt som nr. 9 i Antalya Open. I første runde av eliminasjonsspillet slo de Olson-Casebeer fra USA 2-0 (21-17, 21-19), før de røk ut med 0-2 (13-21, 16-21) for polske Bryl-Kujawiak.

Godt går det fortsatt for guttene som spiller VM U21 i Luzern i Sveits. Anders Berntsen Mol og Mathias Berntsen har som tidligere meldt gått direkte til andre runde i eliminasjonsspillet etter at de vant sin innledningspulje. Den andre runden spilles i morgen, og som motstandere vil de få vinneren av en kamp mellom et fransk og et argentinsk lag. Håvard Arrestad og Aleksander Sandlie Sørum har vært gjennom sin førsterundekamp i dag, og etter seier mot Vala-Stastny fra Tsjekkia med 2-0 (21-14, 21-18), skal også de spille kamp i andre runde i morgen. Der møter de en puljevinner, Sivolap-Myskip fra Russland. Ingen av kamptidene i morgen er klare ennå, resultatene finner du her.

I dag startet også sesongens første sandvolleyballturnering i NEVZA-regi. Den er bare for kvinner, mennene spiller neste helg, og går i Kolding i Danmark. Deltakerne kommer foruten fra Norge og Danmark, fra Sverige, Finland og England. Fra Norge deltar tre lag. Det er Janne Kongshavn og Vilde Solvoll, som har rukket tilbake etter sin syttendeplass i Antalya, samt Ingrid Lunde-Oda Johanne Ulveseth og Janne Pedersen-Hanne Haugen Aas. I alt deltar 22 lag i turneringen, og alle de tre norske lagene hadde «bye» i første runde. Andre runde har gitt bare norske seire: Kongshavn-Solvoll har slått Jars-Hoyer, Danmark, 2-0 (21-10, 21-5), Lunde-Ulveseth har slått Andreasen-Kroyer, Danmark, 2-0 (21-18, 22-20) og Pedersen-Aas har slått Tolstoy-Zibrandtsen, også de danske, 2-0 (21-11, 21-13). Turneringen fortsetter med tredje runde i morgen. Resultatene finner du her, og du kan lese mer her.

Legg igjen en kommentar