Publiserte artikler

VM i dag

Mathias Berntsen slår forbi tsjekkisk blokk i regnværet i Luzern. Foto: FIVB

De to norske guttelagene som er i hovedrunden i VM U21 i sandvolleyball i Luzern, har hatt sine første puljekamper i dag. Anders Berntsen Mol og Mathias Berntsen startet med en solid seier 2-0 (21-7, 21-15) mot Stastny-Vala fra Tsjekkia. Også Håvard Aarrestad og Aleksander Sandlie Sørum hadde en solid kamp mot Georgre-Arthur fra Brasil, men de måtte dessverre gi tapt med 1-2 (23-21, 19-21, 10-15).

De to lagene skal spille sine resterende to puljekamper i morgen. Mol-Berntsen spiller  mot Stadie-Rudolf fra Tyskland kl. 10:40, deretter mot Harada-Kitagawa fra Japan kl. 16:30. Aarrestad-Sørum møter først Lombi-Kamara fra Sierra Leone kl. 11:30, før de avslutter puljespillet mot Valenciano-Gonzalez fra Costa Rica kl. 16:30.

De tre beste lagene i hver pulje går videre til singel eliminasjon. Puljevinnerne går direkte til andre runde, mens toeren i en pulje blir trukket mot en puljetreer. Kampoppsettet finner du her, puljene, med resultater, er her.

Når det gjelder de norske jentene som deltok i VM. Sunniva Helland-Hansen og Helene Solgaard Thelle, ble de ikke blant de lucky losers som fikk hovedrundespill.

Legg igjen en kommentar