Publiserte artikler

Laber herreåpning

Horrem-Eithun (i oransje) slo Frankrike i dag. Foto: FIVB

De sju kampene norske lag spilte i hovedrunden i Antalya Open i dag, ga bare en seier. Den gikk til Geir Eithun og Iver Horrem da de slo Krou-Rowlandson fra Frankrike 2-0 (21-15, 21-14). Men etter som franskmennene senere slo Júli-Ahmed Tijan fra Qatar senere på dagen, må Horrem-Eithun slå det samme laget i morgen for å være sikre på spill i eliminasjonsrundene. Dette på grunn av at det norske laget tapte for polakkene Fijalek-Prudel med 0-2 (15-21, 19-21).

De to lagene med Øivind Hordvik-Bjarte Usken og Morten Kvamsdal-Christian Sandlie Sørum må vinne sin kamp i morgen for å gå videre, siden begge tapte to kamper hver i dag. Alle resultater her.

For kvinnelaget med Janne Kongshavn og Vilde Solvoll er det klart at de får spill i morgen, selv etter tap 0-2 (7-21, 18-21) mot russiske Barsuk-Moiseeva. Men seieren de fikk i går var nok, og de møter Dubovcova-Nestarcova fra Slovakia i første eliminasjonsrunde kl. 8:50. Se resultatene her.

Legg igjen en kommentar