Publiserte artikler

Guttelag videre

Håvard Aarrestad slår forbi sin italienske motstander. Foto: FIVB

Håvard Aarrestad og Aleksander Sandlie Sørum gjør Anders Berntsen Mol og Mathias Berntsen selskap i hovedrunden i VM U21 i sandvolleyball. I kvalifiseringen i Luzern i dag har de nemlig vunnet begge kampene sine. Etter bye i første runde ble italienerne Sette-Acconci slått knepent 2-0 (22-20, 21-19), før det ble en ny spennende kamp mot Pristauz-Telsnigg-Friedl Fe. fra Østerrike. Denne kampen ble vunnet 2-1 (17-21, 21-15, 15-10). Dermed er to norske lag for puljespillet i morgen. Hvem som blir motstandere, er ikke klart, men oppsettet havner her, alle puljene med resultater ser du her.

For det norske jentelaget har det ikke gått like bra. Sunniva Helland-Hansen og Helene Solgaard Thelle tapte kampen i andre runde mot Matai-Vada fra Romania. Resultatet ble 0-2 (13-21, 14-21). I øyeblikket har fire lag vunnet sine kamper i tredje runde og dermed kvalifisert seg til hovedrunden. Det er foreløpig ikke kommet opplysninger om hvorvidt det skal spilles flere kamper for å finne det femte laget som i utgangspunktet skal ha plass. Så helt utelukket er det ikke at de to jentene også får flere kamper.

Legg igjen en kommentar