Publiserte artikler

Italienske mestere

Modena jubler for lenge etterlengtet tittel. Foto: legavolley.it

I Italia er de italienske mesterne nå kåret. Først ute var kvinnene der Imoco Volley Conegliano avgjorde mesterskapet forrige søndag ved å vinne den fjerde finalekampen mot Nordmeccanica Piacenza 3-0 (25-21, 25-18, 25-20). Dermed ble det ikke bergensk gull til norsk-franske Christina Bauer denne gangen.

Mennenes finale i best av fem kamper ble avgjort allerede i den tredje da DHL Modena i går slo Sir Safety Conad Perugia 3-2 (23-25 25-20 17-25 25-16 15-13) på hjemmebane foran 5.000 tilskuere. Etter at Perugia hadde tapt den forrige i Perugia med 2-3, var det ventet at Modena skulle hente tittelen. Men det satt langt inne i går etter at Perugia ledet det avgjørende settet ved sidebytte på 8-3. Men Modena slo tilbake og sikret seg sitt første mesterskap på fjorten år, og de er nå oppe i tolv totalt. Kampens MVP ble Earvin Ngapeth.

Legg igjen en kommentar