Publiserte artikler

Belgiske mestere

Kanc Roeselare, belgiske mestere. Foto: ethiasvolleyleague.be

Belgia har denne sesongen fått to dobbeltvinnere i det både kvinnelaget til Asterix Kieldrecht og mennene hos Knack Roeselare har vunnet både cupen og seriemesterskapet. Begge seriemesterskapene ble sikret ved å vinne 3-0 i kamper i finalene. Kieldrecht slo VDK Gent Dames 3-0 i alle finalekampene, mens Roeselare hadde finaleserien 3-2, 3-1 og 3-0 mot Noliko Maaseik. Begge lagene tok med dette sitt tiende mesterskap. For Roeselare var det det fjerde på rad.

De norske representantene i den belgiske eliteserien gikk altså ikke helt til topps, men Jonas Kvalens lag Prefaxis Menen ble til slutt nr. 3 i sluttspillet, mens Volley Lindemans Asse-Lennik og Rune Fasteland endte på fjerdeplass etter at de hadde vunnet grunnserien. Les mer om mesterskapene her.

Legg igjen en kommentar