Publiserte artikler

Femteplass

Kvamsdal slår forbi Virgen. Foto: FIVB

Mexicanerne Virgen-Ontiveros ble for sterke for Morten Kvamsdal og Christian Sandlie Sørum i kvartfinalen i Fortaleza Open i går. Med to ganger 21-17 tok det sterke laget fra Mexico seg videre til semifinalene og plasserte dermed Kvamsdal-Sørum som nr. 5. I øyeblikket innehar Virgen-Ontiveros den siste plassen for lagene som tar seg til OL i Rio via rankingen i World Tour. For å forbedre poengene sine, trenger de å være bedre enn nr. 5  i de siste turneringene, så seieren i går var viktig for dem. I semifinalen ble Oscar-Andre fra Brasil for sterke for dem, og i dagens bronsefinale skal de møte søskenbarna Grimalt-Grimalt fra Chile, et lag som ligger like bak dem på OL-rankingen.

For Kvamsdal-Sørum blir det nå en pause internasjonalt. Ingen norske lag er påmeldt i neste ukes Sochi Open, derimot er en stor kontingent norske på listen til Antalya Open i Tyrkia 10.-15. mai. Janne Kongshavn-Vilde Solvoll og Victoria Faye Kjølberg-Ingrid Lunde er foreløpig påmeldt i kvinneklassen, hos mennene finner vi Iver Horrem-Geir Eithun, Øivind Hordvik-Bjarte Usken, Morten Kvamsdal-Christian Sandlie Sørum, Jan Erik Moen-Stian Opsahl og Lars Tveit Retterholt-Anders Strømsvåg.

Legg igjen en kommentar