Publiserte artikler

Ny bragd av Kvamsdal-Sørlie

Christian Sørum blokker Brasil. Foto: FIVB

Morten Kvamsdal og Christian Sandli Sørlie er virkelig i støtet på verdens sandvolleyballbaner for tiden. I Fortaleza Open i Brasil hadde de fra før for første gang kvalifisert seg til andre runde i eliminasjonsspillet i en World Tour-turnering. Og i går gikk de enda lengre ved å slå ut to av Brasils legendariske spillere, Ricardo og Allison. De behøvde heller ikke mer enn to sett for å komme blant de åtte som nå gjenstår. Settsifrene ble 21-16, 23-21. Som motstandere i kvartfinalen i dag får de et nytt sterkt lag, Virgen-Ontiveros fra Mexico. Men i den formen de to norske er, er ingen ting avgjort. Kampen går kl. 18:00. Resultatene finner du her, live scoring her.

Et norsk kvinnelag var også i aksjon i eliminasjonsspillet i går. Etter at Janne Kongshavn og Vilde Solvoll først hadde tapt sin puljekamp mot tyskerne Ludwig-Walkenhorst 0-2 (17-21, 14-21) og blitt nr. 3 i puljen, ble det tap 0-2 (14-21, 15-21) mot Rebecca-Lili fra Brasil. Med det ble det norske laget nr. 17. Resultatene kan du se her.

Kommentarer (2)