Publiserte artikler

EM-forberedelser

Norge i trening i Stemmemyren

Det norske landslaget for menn har startet forberedelsene til EM-kvalifiseringen på Sotra 20.-22. mai. Forberedelsene innledes med tre dagers treningssamling for en bruttotropp i Bergen og på Sotra, før 14 spillere blir tatt ut til trening og kamper i Italia, der motstanderne blir Australias landslag. Australia ligger i treningsleir i Italia, og tilbudet om kamper mot dem kom i stand da Australias trener overvar sluttspillet i NCC tidligere i vinter.

Etter hjemkomst fra Italia trener spillerne en uke på egen hånd hjemme, før laget igjen samles i Sotra Arena for den siste finpussen før kvalifiseringen starter med England som første motstander. Det blir med andre ord en spesiell feiring av pinse og 17. mai for landslagsspillerne.

Nitten spillere deltar på samlingen i Stemmemyren og Sotra Arena. I tillegg er Bjarne Nikolai Huus med i bruttotroppen, men etter som han er opptatt med universitetssluttspill for Long Beach State i USA, deltar han ikke på samlingen. Det gjør følgende:
Øystein Løken Bergum, Førde VBK
KristianMjelde Bjelland, Nyborg
Andreas Dahl-Thorstensen, Førde
Rune Fasteland, Volley Lindemans Asse-Lennik, BEL
Sigurd Van Dijk Festøy, NTNUI
Jon Erlend Haukås, Nyborg VBK
Ask Helland-Hansen, Nyborg VBK
Vetle Hylland, Nyborg VBK
Jonas Kvalen, Prefaxis Menen, BEL
Lars Magnus Kaasa, NTNUI
Mathias Loftesnes, Førde VBK
Kåre Helvik Morken, Nyborg VBK
Brage Roalkvam, Randaberg IL
Gøran Rønneberg, Randaberg IL
Ørjan Siljander, Nyborg VBK
Yngve Sundfjord, Nyborg VBK
Andreas Takvam, Effektor Kielce, POL
Kristoffer Alstad Østvik, BK Tromsø
Håvard Aarrestad, Førde VBK

Legg igjen en kommentar