Publiserte artikler

Fortaleza Open

De som skal skille rett og galt i Fortaleza. Foto: FIVB

FIVBs World Tour har flyttet seg fra Kina til Brasil, der det denne uken skal gå en open-turnering for begge kjønn i Fortaleza. Norge stiller med fire lag, og etter som ingen av turneringene er fulltegnet, har alle lagene fått plass i hovedrunden, som starter i dag. Av disse er Morten Kvamsdal og Christian Sandlie Sørum sikret å gå videre fra puljespillet, siden puljen bare består av tre lag. Kvamsdal-Sørum skal møte begge disse i dag. Først Mehamed-Capogrosso fra Argentina kl. 17:00 norsk tid, deretter toppseedete Pedro Solberg-Evandro fra Brasil kl. 23:30.

De to andre norske herrelagene er Iver Horrem-Geir Eithun og Øivind Hordvik-Bjarte Usken. Begge lagene spiller sin første kamp kl. 15:00. Horrem-Eithun møter Poniewaz B.-Poniewaz D. fra Tyskland, Hordvik-Usken spiller mot Kotsilianos-Zoupanis fra Hellas. Begge lagene spiller deretter kl. 19:00, Horrem-Eithun mot George-Jo fra Brasil, Hordvik-Usken mot Thiago-Harley, også de fra Brasil. Tredje lag i puljene, som de norske spiller mot i morgen, er henholdsvis Virgen-Ontiveros, Mexico, og Gibb-Patterson, USA.

Norge har også et lag i kvinneklassen. Det er Janne Kongshavn og Vilde Solvoll. De starter sin turnering i morgen, så puljeoppsettet er ennå ikke klart.

Mennenes resultater finner du her, og live scoring vil komme her. Streaming av kampene skjer ikke før semifinalene.

Legg igjen en kommentar