Publiserte artikler

Italienerne ble for sterke

Morten Kvamsdal i angrep mot Italia. Foto: FIVB

Begge de norske lagene som har tatt seg til eliminasjonsspillet i Fuzhou Open, fikk italienske motstandere da kampene startet i dag. Og dessverre måtte både Morten Kvamsdal-Christian Sandlie Sørum og Svein Solhaug-Daniel Bergerud innse at italienerne ble for sterke. Kvamsdal-Sørum møtte tvillingene Matteo og Paolo Ingrosso, og disse vant 2-0 (21-18, 21-16). 2-0 ble det også til Nicolai-Lupo med settsifrene 21-12, 21-13 mot Solhaug-Bergerud. Se alle resultatene her.

Dermed er FIVBs turneringer i Kina over for de norske for denne gangen. Neste uke er det ny Open i Brasil, nærmere bestemt i Fortaleza. Her starter i utgangspunktet kvalifisering for menn tirsdag 26. april, dagen etter for kvinnene. Men det ser ikke ut til at nok lag er påmeldt til at kvalifisering er nødvendig, dermed går deltakerne rett inn i puljespillet. Fire norske lag er i øyeblikket påmeldt. Det er Janne Kongshavn og Vilde Solvoll i kvinneklassen, Iver Horrem-Geir Eithun, Øivind Hordvik-Bjarte Usken og Morten Kvamsdal-Christian Sørum i klassen for menn.

Legg igjen en kommentar