Publiserte artikler

Til eliminasjonsspill

Svein Solhaug i angrep mot Italia. Foto: FIVB

Dagens puljekamper i Fuzhou Open gikk i favør av begge de norske lagene. Morten Kvamsdal og Christian Sandlie Sørum tapte riktig nok sin kamp mot puljevinnerne Liamin-Barsouk fra Russland med 1-2 (12-21, 21-16, 10-15), men seieren mot Kina i går gjorde at de likevel er klare for eliminasjonsspillet i morgen.

Klare er også Svein Solhaug og Daniel Bergerud. De slo Kosiak-Rudol fra Polen 2-1 (16-21, 21-14, 15-12). Dermed endte disse to lagene, samt Ingrosso-Ingrosso med en seier og to tap. Ballkvotienten på disse tre lagenes innbyrdes oppgjør ga andreplass til italienerne og tredjeplass til Solhaug-Bergerud, og dermed ny kamp.

Den første runden i eliminasjonsspillet går kl. 2:00 i natt for Kvamsdal-Sørum. Motstandere er italienerne fra den andre norske puljen, Ingrosso M.-Ingrosso P. Vinnerne av denne kampen møter de toppseedete Dalhausser-Lucena fra USA kl. 6:30. Solhaug-Bergerud skal spille sin første kamp kl. 2:50 mot et annet italiensk lag, som tilfeldigvis var i puljen til Kvamsdal-Sørum, Nicolai-Lupo. I andre runde blir det oppgjør mot Semenov-Krasilnikov fra Russland kl. 7:20.

Resultatene finner du her.

Legg igjen en kommentar