Publiserte artikler

Første hovedrundedag

Kvamsdal blokker mot Kina. Foto: FIVB

De to norske lagene som kvalifiserte seg til puljespillet i hovedrunden i Fuzhou Open, har nå gjort ferdig første kampdag og spilt hver sine to kamper. Best har det gått for Morten Kvamsdal og Christian Sandlie Sørum. Etter seier 2-0 (21-17, 21-13) mot kineserne Li Zhuoxin-Li, har de gode muligheter til å gå videre til eliminasjonsspillet, selv om de tapte sin andre kamp mot Nicolai-Lupo fra Italia med jevne settsifre, 0-2 (21-23, 19-21). I morgen spiller Kvamsdal-Sørum mot Liamin-Barsouk fra Russland.

Svein Solhaug og Daniel Bergerud er helt avhengige av å vinne morgendagens kamp mot polakkene Kosiak-Rudol for å gå til eliminasjonsspillet, etter at de tapte begge kampene sine i dag. Først ble det 0-2 (10-21, 14-21) mot Samoilovs-Smedins J. fra Latvia, før den andre kampen endte 0-2 (15-21, 17-21) mot to blad Ingrosso fra Italia.

Resultatene fra morgendagens kamper finner du her.

Legg igjen en kommentar