Publiserte artikler

Fuzhou Open

Sandvolleyballfolket som spilte Xiamen Open forrige uke, har forflyttet seg rundt 25 mil nordover i Kina, til Fuzhou. Der arrangerer FIVB en ny open-turnering for begge kjønn, Fuzhou Open. Begge de to norske herrelagene som deltok i Xiamen Open, Morten Kvamsdal-Christian Sandlie Sørum og Øivind Hordvik-Bjarte Usken, deltar også i Fuzhou Open. I tillegg får de selskap av Svein Oddmund Solhaug og Daniel Bergerud. Ingen norske kvinnelag deltar i Fuzhou heller.

Alle de tre norske lagene må spille kvalifisering for å få plass i hovedrunden. Kampene spilles tidlig i morgen norsk tid, og siden Hordvik-Usken fortsatt er best ranket, slipper de med en kamp, siden kvalifiseringsturneringen ikke er fulltegnet. Deres kamp går kl. 9:00 norsk tid, og som motstandere får de enten et serbisk eller et tsjekkisk lag.

De to andre lagene må derimot vinne to kamper for å gå til hovedrunden. Kvamsdal-Sørum spiller sin første kamp kl. 3:00 mot Hellmuth-Stadie fra Tyskland, mens Solhaug-Bergerud møter Dumek-Rotrekl fra Tsjekkia i sin første kamp. Denne går kl. 4:00. Resultatene finner du her.

Legg igjen en kommentar