Publiserte artikler

Europacupavslutning

Tauron Arena gjøres klar til final four. Foto: CEV

Og så er tiden kommet for å avslutte europacupsesongen 2015-2016. Og det blir en verdig avslutning i Europas trolig mest volleyballgale land, Polen. I den mektige Tauron Arena i Krakow er det rigget til for volleyballfest med plass til 15.000 tilskuere inne i hallen og enda flere som kan følge kampene på storskjerm på utsiden, når final four i mennenes Champions League i morgen og søndag skal fullføre europacupene. Andre volleyballspillere kan følge kampene på laola1.tv, sjekk her. Og media følger kampene tett, i alt er 185 mediafolk akkreditert.

Tittelforsvarer Zenit Kazan har spilt seg fram til final four også i år og er favoritter til å vinne Champions League for fjerde gang. Sølvvinnere i fjor var arrangørlaget Asseco Resovia Rzeszow, og de får møte favorittene i semifinalen. Den andre semifinalen sørger for at et italiensk lag havner i finalen, da møtes nemlig Diatec Trentino og Cucune Lube Civitanova.

Semifinalene spilles slik:
Lørdag kl. 16:30 Zenit Kazan – Asseco Resovia Rzeszow
Lørdag kl. 19:30 Diatec Trentino – Cucine Lube Civitanova

Bronsefinalen spilles søndag kl. 14:45, finalen kl. 18:00.

Resultatene finner du her, turneringens hjemmeside er her.

Legg igjen en kommentar