Publiserte artikler

Xiamen Open

World Tour-sirkuset i sandvolleyball har flyttet seg til Kina, til øya Xiamen på sør-øst-kysten, der Xiamen Open skal avvikles på stranden Gold Beach. Turneringen er for begge kjønn, og Norge stiller med to lag i klassen for menn. Begge lagene må spille kvalifisering, og siden kvalifiseringsturneringen ikke er fulltegnet, greier Øivind Hordvik og Bjarte Usken seg med å vinne en kamp for å gå til hovedrunden, mens Morten Kvamsdal og Christian Sandlie Sørum må gjennom to runder for å få plass i puljespillet.

Kvamsdal-Sørum møter et lag fra Kina i sin første kamp, Ch. X. Jiang-CH. A. Tao. Kampen går kl. 4:40 i natt norsk tid, mens Hordvik-Usken spiller sin første kamp kl. 06:30. Vinner Kvamsdal-Sørum sin første kamp, spiller de sin andre kl. 07:30.

Du finner resultatene her.

Legg igjen en kommentar