Publiserte artikler

Generalforsamling i NEVZA

De fleste deltakerne på NEVZAs generalforsamling. Foto: CEV

Det europeiske volleyballforbundets sonesammenslutning NEVZA (The North European Volleyball Zonal Association) avholder sin årlige generalforsamling, denne gang i Idrættens Hus i Brøndby ved København. Alle de åtte medlemslandene – Danmark, England, Finland, Færøyene, Grønland, Island, Norge og Sverige – er representert med i alt 21 deltakere. Norge stiller med president Stein-Gunnar Bondevik, generalsekretær Kristian Gjerstadberget og sportssjef Jon Grydeland.

På dagsorden står blant annet framtidige turneringer og regulativ i volleyball og sandvolleyball med kalenderjusteringer, samt bruken av sosiale og digitale medier. NEVZA velger også å følge de nye aldersgruppene U16 for jenter og U17 for gutter som CEV innfører.

Les mer på det danske forbundets sider her, hos CEV her.

Legg igjen en kommentar