Publiserte artikler

Final four Champions League

Den kommende og den neste helgen skal vinnerne av denne sesongens Champions League finnes. Kvinnene er først ut. Kampene der skal spilles i Montichiari i Italia, med Pomi Casalmaggiore som hjemmelag. Deres motstandere i semifinalen i morgen er Dynamo Kazan. Denne kampen spilles kl. 18:30. Tre timer tidligere spilles den andre semifinalen, som er et heltyrkisk oppgjør. Fenerbahce Grundig Istanbul møter VakifBank Istanbul. Bronsefinalen spilles søndag kl. 14:30, finalen kl. 17:30.

Fjorårsvinnere i Champions League var også fra Istanbul, Eczacibasi VitrA Istanbul, men i år ble disse slått ut i playoff12. Likevel ingen tvil om at Tyrkia dominerer i europeisk kvinnevolleyball.

CEVs hjemmeside for turneringen finner du her. Arrangørene har også en side, sjekk her. Alle kampene i final four vises på laola1.tv, sjekk her.

Mennenes final four går neste helg i Krakow.

Legg igjen en kommentar