Publiserte artikler

Avgjørelse i sluttspillet

Overvinner Matt Thobe og Tromsø Nyborg også denne helgen? Foto: Eivind Rinde

Denne helgen skal det avgjøres hvilke fire lag som får gå til finalen i Mizunoligaens sluttspill. De første semifinalekampene i best av tre kamper ble spilt forrige helg, med ett unntak: Kvinnekampen mellom TVN og Oslo, som skulle vært spilt på TVNs hjemmebane i Sand, kunne ikke spilles på grunn av at de aller fleste spillerne på TVN spilte EM-kvalifisering i Bulgaria. TVN spiller dermed den første semifinalekampen på bortebane i Nydalen i kveld kl. 20:00. Der skal også den andre kampen spilles. Denne går i morgen kl. 14:00. Står det 1-1 i kamper, spilles denne i Nydalen søndag kl. 11:00.

Den andre semifinalen i kvinneklassen spilles mellom Randaberg og Nyborg. Den første kampen i Bergen ble vunnet av Randaberg med 3-1, og de må nok også regnes som favoritter i morgen kl. 16:00 i Randaberghallen.Skulle det stå 1-1, spilles søndagskampen kl. 15:00. Kampoppsett og resultater i kvinneklassen finner du her. Og poengliga oppdateres underveis, se her.

Mennene spilte to jevne kamper forrige helg. I begge tilfellene vant hjemmelaget 3-2. Førde slo NTNUI, BK Tromsø vant over Nyborg. Bortelagene har dermed en liten fordel når de nå drar på besøk til Trondheim og Bergen. Så får vi se om hjemmebane slår ut også denne helgen.

Kampene går slik:
Lørdag Kl. 15:00  Nyborg – BK Tromsø i Stemmemyren
Lørdag kl. 16:00 NTNUI – Førde i Dragvollhallen
Eventuelle tredje kamper spilles slik:
Søndag kl. 14:00 NTNUI – Førde i Dragvollhallen
Søndag kl. 14:30 Nyborg – BK Tromsø i Stemmemyren

Kampresultatene finner du her, og poengliga her.

Lagene har vært flinke til å streame kampene sine gjennom sesongen. Vi regner med at det vil skje også denne helgen, sjekk hjemmesidene til klubbene. Denne uken har også NVBF omtalt sluttspillet, du finner artikkel her.

Legg igjen en kommentar