Publiserte artikler

Polsk lag ødela

Bjarte Usken strakk seg dessverre ikke langt nok i Doha. Foto: FIVB

Det polske laget Bryl-Kujawiak, 26. seedet i turneringen, sendte begge de to gjenværende norske lagene i sandvolleyballturneringen Qatar Open ut av hovedrunden. Først ved å slå Øivind Hordvik og Bjarte Usken 2-1 (21-18, 19-21, 15-9) i den siste puljekampen, og derved ta tredjeplassen i puljen på bekostning av de norske. Og deretter ved å slå Morten Kvamsdal og Christian Sandlie Sørum i første runde av eliminasjonsspillet, her med 2-0 (21-11, 26-24). Dermed endte Kvamsdal-Sørum til slutt som nr. 17, Hordvik-Usken som nr. 25 i Doha.

Kvamsdal-Sørum tapte også den siste puljekampen mot Durant-Søderberg fra Australia, men ble likevel nr. 2 i puljen.

Qatar Open fortsetter i dag med andre og tredje runde av eliminasjonsspillet, men dessverre altså uten norske lag. Semifinaler og finaler spilles i morgen. Resultatene finner du her, live scoring her. Fredagens kamper vises på YouTube, sjekk her.

Legg igjen en kommentar