Publiserte artikler

Avgjørende i Doha

Christian smasher i Qatars postkasse. Foto: FIVB

Morten Kvamsdal og Christian Sandlie Sørum ligger best an av de to norske lagene som er med i hovedrunden i Qatar Open. De vant nemlig en av sine to kamper i går, mot Qatars Jefferson-Cherif. Resultatet ble 2-0 (21-18, 21-17), og dermed ligger de godt an til avansement selv om det skulle bli tap i dagens kamp mot Durant-Soderberg fra Australia (Bo Søderberg er vel opprinnelig dansk). Laget fra Qatar slo nemlig australierne i går med 2-1, så om ikke Jefferson-Cherif slår Nicolai-Lupo fra Italia i dag, skulle de norske være klare på settforskjell uansett. Men det tryggeste er selvsagt for Kvamsdal-Sørum å vinne kampen kl. 16:40. Ved avansement til eliminasjonsspillet går også førsterundekampen i dag. Resultatet i Kvamsdal-Sørums første kamp i går mot Nicolai-Lupo ble for øvrig 0-2 (20-22, 12-21).

Øivind Hordvik og Bjarte Usken tapte begge kampen i går, så de er tvungne til å slå Bryl-Kujawiak fra Polen i dag kl. 16:40 for å komme videre. Polakkene har også tapt begge kampene sine, så taperen i dagens kamp er utslått, vinneren videre til eliminasjon. Gårsdagens kamper for Hordvik-Usken endte slik:
Hordvik-Usken mot Böckermann-Flüggen (GER) 0-2 (15-21, 15-21)
Hordvik-Usken mot Ranghieri-Carambula (ITA) 0-2 (13-21, 13-21)

Resultatene finner du her. Live oppdatering her.

Legg igjen en kommentar