Publiserte artikler

To lag videre

Øivind må av og til i sanden. Foto: FIVB

Både Morten Kvamsdal-Christian Sandlie Sørum og Øivind Hordvik-Bjarte Usken gjorde jobben i kvalifiseringen i går i Qatar Open i Doha og tok seg inn i hovedrunden som starter i dag. Kvamsdal-Sørum måtte vinne to kamper, og selv om det ble litt knapt i den første, kom de greit videre. Først ble Nõlvak-Tiisaar fra Estland slått 2-1 (21-19, 12-21, 15-6), før Eglseer-Müllner, Østerrike, som forøvrig hadde tatt seg til andre runde på bekostning av Stian Opsahl-Jan Erik Moen, ble slått 2-0 (21-19, 21-18). Opsahl-Moen var ellers sjanseløse mot østerrikerne, 10-21, 12-21. Les her hva FIVB skriver om Kvamsdal-Sørum.

Hordvik-Usken slapp unna med en kamp. I den fikk de slite litt, men ved å slå Kissling, J.-Krattiger, Sveits, 2-1 (18-21, 21-16, 15-12) var hovedrundeplassen sikret også der. Verre gikk det med Iver Horrem og Geir Eithun. De var sjanseløse mot Oscar-Andre fra Brasil og tapte 0-2 (14-21, 11-21).

De to norske lagene som er videre, er satt opp med to puljekamper i dag. Kvamsdal-Sørum starter med Nicolai-Lupo fra Italia kl. 16:40. Samtidig spiller Hordvik-Usken mot Böckermann-Flüggen, Tyskland. Deretter spiller begge lagene kl. 20. Det er live oppdatering av kampene her. Resultatene er her.

Legg igjen en kommentar