Publiserte artikler

Høyt seedet i Qatar

Centercourt i Doha. Foto: FIVB

I dag starter kvalifiseringen i FIVBs Qatar Open, og Norge har fire lag med i Doha. Av disse er to seedet som nr. 1 og 2, mens det tredje er seedet som nr. 4. Siden kvalifiseringsdelen av turneringen ikke er fulltegnet, fører dette til at de førsteseedete Iver Horrem-Geir Eithun og andreseedete Øivind Hordvik-Bjarte Usken slipper å spille den første av det to kvalifiseringsrundene som må vinnes for å komme inn i puljespillet i hovedrunden.

Med seed nr. 4 må imidlertid Morten Kvamsdal-Christian Sandlie Sørum og Stian Opsahl-Jan Erik Moen med seed 20 vinne to kamper for å avansere. Både Kvamsdal-Sørum og Opsahl-Moen spiller sin førsterundekamp kl. 15:50. Motstandere til Kvamsdal-Sørum er Nõlvak-Tiisaar fra Estland, mens Opsahl-Moen skal spille mot Eglseer-Müllner fra Østerrike.

Andrerundekampene spilles kl. 18:30, 19:30 og 20:30.

Qatar Open har bare herreklasse. Resultatene finner du her. Eventuell live scoring kommer her. Det ser ikke ut til at laola1.tv sender fra turneringen.

Legg igjen en kommentar