Publiserte artikler

Sterke finner

Renate Bjerland (7) og Victoria Demmene i blokk mot Finland. Foto: Tor Inge AskelandHovedleder Tor Inge Askeland har sendt oss denne reportasjen etter Norges kamp mot Finland i EM U19 i går:

Finland viste styrke i gårsdagens kamp og vant relativt klart 3-0. De finske jentene er jevnt over sterkere og har bedre rekkevidde enn de norske jentene. Da Finand samtidig klarte å holde et jevnt servepress slik at Norge ofte havnet i trøbbel, fikk de også til tider imponere med kraftfullt angrepsspill.

Norge har absolutt mulighet til å ta tredjeplassen i pulja med seier over Estland. Estland har også god fysikk/rekkevidde, men de er kanskje litt for avhengig av sin diagonalspiller som tar mye ansvar i angrep. Estland er ikke like ballsikre som finnene.

Legg igjen en kommentar