Publiserte artikler

Semifinaler i sluttspillet

Grunnserien i Mizunoligaen ble ferdigspilt før påske med Randaberg og Nyborg på topp av tabellene i henholdsvis kvinne- og herreklassen. Nå gjenstår å finne seriemestrene og dermed de to lagene som kan få delta i CEVs nye Champions League. Det er de fire beste lagene i hver klasse i grunnserien som får muligheten ved å spille sluttspill. Sluttspillet består av semifinaler og finaler. I semifinalene møter nr. 1 nr. 4 i grunnserien og nr. 2 møter nr. 3 i best av tre kamper. Det best plasserte laget etter grunnserien starter med bortekamp. Lagenes første kamp spilles denne helgen (TVN har fått dispensasjon og spiller alt neste helg grunnet EM U19). Den andre kampen spilles neste lørdag, 9. april. Står det 1-1 i kamper, spilles det avgjørende kamp dagen etter.

Semifinalene spilles slik, med grunnserieplassering i parentes):
Kvinner
Lørdag 2. april kl. 15:00  Nyborg (4) – Randaberg (1)
Fredag 8. april kl. 20:00 TVN (3) – Oslo (2)
Lørdag 9. april kl. 14:00 Oslo – TVN
Lørdag 9. april kl. 16:00 Randaberg – Nyborg
Menn
Lørdag 2. april kl. 16:00 Førde (3) – NTNUI (2)
Søndag 3. april kl. 15:00 Tromsø (4) – Nyborg (1)
Lørdag 9. april kl. ? NTNUI – Førde
Lørdag 9. april kl. 15:00 Nyborg – Tromsø

Resultatoppdatering finner du på Poengligaen her. Vi regner også med at de fleste kampene blir streamet. Sjekk lagenes hjemmesider.

Legg igjen en kommentar