Publiserte artikler

Juniorene tapte

Anders Mol blir stoppet av Slovakias blokk. Foto: CEV

Det ble tap både for guttene i U20 og jentene i U19 da andre runde i kvalifiseringen til EM for juniorer fortsatte i dag. For guttene er turneringen ferdigspilt etter at de i sin tredje kamp glapp muligheten de hadde til å ta seg videre til tredje runde. Men med 0-3 (16-25, 17-25, 17-25) mot Slovakia kan laget heller ikke regne med å bli beste puljetreer. Fra Norges pulje går nå Frankrike direkte til sluttspillet i Varna og Plovdiv i Bulgaria 2.-10. september, mens Slovakia får en ekstra mulighet i tredje runde i juli. For det norske laget ble den positive beholdningen seieren over Østerrike og dermed tredjeplass i puljen. Resultater og tabeller finner du her. Se også NVBFs facebook her.

Heller ikke jentene har mulighet til sluttspill etter 0-3 (13-25, 20-25, 18-25) mot et sterkt finsk lag. Det gjenstår riktig nok en kamp for laget, Estland er motstander i morgen kl. 15:00. Vinneren av kampen blir nr. 3 i puljen, men siden det er to arrangørland i kvinnenes sluttspill, Slovakia og Ungarn, går ingen av treerne videre. Første og andreplass i puljen er et direkte oppgjør mellom Finland og Bulgaria. Resultater og tabeller her.

Vi regner med at Norges kamp i morgen også blir streamet. I så fall her.

Legg igjen en kommentar