Publiserte artikler

Forberedelser til Finland-kampen

Taktikkmøte for de norske jentene. Foto: Tor Inge Askeland

Fra Norge U19s Team Manager, Tor Inge Askeland, har vi fått følgende:

De norske jentene skal ut i nok en tøff kamp i dag mot Finland. Forrige gang disse lagene møttes var i NEVZA U19 i oktober 2015. Den gangen vant finnene 3-1. 11 av de finske jentene er elever ved finsk ToppVolley, Kourtane, og dermed veldig godt samspilte. Finland er nok favoritter og dersom de norske jentene skal klare å vinne, er en viktig nøkkel å nøytralisere finnenes kantspiller nr 1 Ronja Heikkiniemi.

Trener Loes Torfs har gjort en grundig analyse av finnenes kamp mot Estland og de norske jentene har fått klare arbeidsoppgaver å jobbe med. Norge er forberdt på sterkt servepress fra finnene der alle sammen trolig vil prøve å serve hoppflakk diagonalt og dypt i banen.

Legg igjen en kommentar