Publiserte artikler

Uflaks for jentene

Norge i time out. Foto: Tor Inge Askeland

De norske U19-jentene hadde vertene Bulgaria i kne i dagens åpningskamp i EMs andre kvalifiseringsrunde, men måtte dessverre se seg slått 2-3 (25-19, 14-25, 25-23, 22-25, 4-15). Nedenfor følger rapport fra lagets hovedleder, Tor Inge Askeland, som vi har sakset fra NVBFs facebooksider.

KNEPENT TAP FOR BULGARIA FOR DE NORSKE U19-JENTENE
Norge klarte å presse Bulgaria i lange perioder. Det ble en del servefeil, men jentene kjempet veldig godt gjennom hele kampen.
De norske jentene hadde faktisk sjansen til å lage en liten sensasjon da de ledet 2-1 og 19-16 i fjerde sett. På stillingen 22-22 fikk Bulgaria ett ekstra poeng og i kaoset som fulgte fikk Bulgaria to poeng og tok dermed settseieren. Etter iherdige protester fra det norske støtteapparatet med støtte fra både Finland, Estland og faktisk også Bulgaria ble CEV-statistikken sjekket og det endte med at settballen på 24-22 ble spilt om igjen. Det ble et opphold i kampen på over 20 minutter og dessverre vant vertene og det var klart for 5.sett. Her var Bulgaria sterkest og vant fortjent til slutt.

Men de norske jentene har all grunn til å være fornøyd med egen innsats. Alle viste stor spilleglede og fightet hardt gjennom hele kampen. Jentene vet nå at de kakan spille bra og klarer forhåpentligvis og ta med seg selvtilliten de fikk fra kveldens kamp med seg til de to avgjørende kampene.

Lørdagens motstander kl, 16.00 lokal tid (15.00 norsk tid) er Finland, som vant 3-1 i dagens kamp mot Estland.

Vi regner med at også denne kampen vil bli streamet, sjekk her


Legg igjen en kommentar