Publiserte artikler

Sesongens siste ranking

I morgen og søndag går den tredje og siste rankingturneringen i 1. divisjon. Turneringen går i Stavanger Idrettshall i regi av Rogaland Volleyballregion, med KFUM Stavanger Volleyball som teknisk arrangør. Tretti lag skal delta, fordelt på seksten i kvinneklassen og fjorten i klassen for menn. Kampstart blir lørdag kl. 9:00, og finalene går kl. 14:00 (kvinner) og 15:15 (menn) søndag.

I toppen av kvinnenes rankingtabell skiller bare fem poeng mellom lederlaget OSI og Randaberg 2 på andreplass, mens BK Tromsø følger på tredje 20 poeng bak, se rankingtabell her. I mennenes klasse er lederlaget TVN veldig svekket, etter som de fleste spillerne på det vanlige laget er opptatt med EM-kvalifisering. En uheldig kollisjon som burde vært unngått. Pr. i dag har TVN 290 poeng, mens OSI har 266 og Spirit Lørenskog 254, se tabell her. Vi får se om laget TVN stiller med ikke likevel greier å gjøre en så god innsats at førsteplassen beholdes.

Resultatene under veis i turneringen finner du her eller her. Arrangørens hjemmeside er her.

Legg igjen en kommentar