Publiserte artikler

Jentene klare i Sofia

Norge U19. Foto: NVBF

Det norske jentelaget med spillere født 1998 og senere er på plass i Bulgarias hovedstad Sofia for i likhet med guttene i U20-klassen, spille andre runde i EM-kvalifiseringen og dermed forøke å kvalifisere seg til sluttspillet i Nitra, Slovakia og Györ, Ungarn, 27. august – 4. september. Som hos guttene er det 7 puljer med fire lag i U19 hos jentene, og puljevinnerne går til sluttspillet sammen med de to landene som organiserer det. Toerne i puljene og den beste treeren får en ekstra sjanse i tredje runde i juli. De tre siste lagene i sluttspillet blir funnet der.

Norge er i Sofia i pulje E, der de i rekkefølge møter hjemmelaget, Finland og Estland. Kampen i dag går kl. 18:00, i morgen kl. 15:00 og søndag kl. 15:00. Vi har ikke funnet at kampene i Sofia blir streamet, men du kan følge live oppdatering av resultatene, samt annen informasjon her.

Norge stiller med dette laget i Sofia:
Ane Askeland, opplegger, Renate Bjerland (kaptein) og Martine Kragholm, midt, Martine Clementsen Gilje, libero, og Karen Elise Lund Saga, Victoria Jellestad Demmene, Elise Skaue, Kirstine Larsdatter Garder, Karoline Fauske, Oda Stray Homme, Tuva Aarrestad og Kari Bogen Vølstad er alle oppført som kantspillere på CEVs skjema.
Hovedtrener er Loes Torfs med Sverre Tostensen som assistents. Lagets Team manager er Tor Inge Askeland .

Se også melding hos NVBF her.

Kommentarer (1)