Publiserte artikler

Danske finaler

Før helgen ble de to siste lagene som skal spille finaler i det danske seriemesterskapet funnet. Det danske sluttspillet avvikles ved at de seks beste lagene i hver klasse etter grunnspillet deles i to puljer. Hver pulje har vært samlet to helger der alle lagene i puljen har møtt hverandre. Puljevinnerne går til finalen, toerne spiller bronsefinale.

Forrige helg ble det klart at Brøndby ville gå til finale i kvinneklassen, mens Gentofte ville ta tilsvarende plass i klassen for menn. De to siste lagene ble Holte i kvinneklassen, Marienlyst i herreklassen. Både bronsefinalen og finalen spilles i best av to kamper. Bronsefinalene spilles mellom Lyngby og Amager i kvinneklassen, mellom og Ishøj og Hvidovre i klassen for menn. Litt spesielt er det at Lyngby, som altså har mulighet til medalje, har gitt beskjed om at de trekker laget fra dansk eliteserie neste sesong.

At Gentofte og Marienlyst var favorittene til å gå til finalen, viser det faktum at finalene på forhånd var satt opp på disse to lagenes hjemmebaner. 9. april spilles det i Marienlystcentret, en uke senere i Gentofte Sportspark. Kvinnefinalen Brøndby-Holte og mennenes finale spilles samme dag og sted. Du kan se mer om sluttspillet her.

Legg igjen en kommentar