Publiserte artikler

Lagene til final four

Dynamo Kazan ble for sterke for Christina Bauer og Piacenza. Foto: CEV

Et tyrkisk lag er garantert å gå til finalen i kvinnenes Champions League, og et italiensk vil gjøre det samme i mennenes. Dette er klart etter trekningen og de to siste lagene som ble klare etter dagens playoff 6-kamper.

Alt i går ble det klart at det blir hel-italiensk semifinale hos mennene. Tirsdag greide Diatec Trentino å slå Belogorie Belgorod 3-2, og med seier 3-0 i den første kampen, var de klare for semifinale der de ville møte vinneren av Halkbank Ankara mot Lube Banca Civitanova. Og etter to dramatiske kamper der Civitanova først vant 3-2 hjemme før Ankara vant sin hjemmekamp med de samme sifrene, var det klart for avgjørelse med et golden set. Dette ble også jevnt og spennende og ble avgjort med 17-15 til Lube.

Denne kampen gikk i går. I dag ble det avgjort hvem som skal møte arrangørene Asseco Resovia Rzeszow i den andre semifinalen. PGE Skra Belchatow vant den første kampen borte mot Zenit Kazan overraskende 3-2. Men selv med 12.500 tilskuere på hjemmebane i Lodz hjalp det ikke Skra. Kazan ble for sterke og vant 3-0. Dermed er de i final four for sjette gang på rad. Du finner alle resultatene her.

I kvinnenes semifinale blir det ikke italiensk motstand for hjemmelaget Pomi Casalmaggiore. Russiske Dynamo Kazan ble for sterke for Nordmeccanica Piacenza med norsk-franske Christina Bauer på laget, og vant 3-0 i begge kampene.

De to siste kampene i playoff 6 fikk som nevnt tyrkiske vinnere. Fenerbahce Istanbul slo Dynamo Moskva 3-1 hjemme og 3-2 borte, mens VakifBank Istanbul slo ut Volero Zürich med 3-2 hjemme og 3-1 borte. 9. april vil vi så vite hvilket tyrkisk lag som spiller finale i Montichiari. Se mer om playoff her.

Legg igjen en kommentar