Publiserte artikler

Til hovedrunde i Vitória

Vilde Solvoll angriper mot Tyskland. Foto: FIVB

Janne Kongshavn og Vilde Solvoll har sikret seg verdifulle poeng, og også noen kroner å spe på sandvolleyballsatsingen med, ved å vinne sine to kvalifiseringskamper i Vitória Open og ta seg til dagens puljespill i hovedrunden. Størst problemer fikk de mot det russiske laget Rudykh-Zayonchkovskaya, men etter hard kamp vant de 2-1 (21-17, 13-21, 15-12). Tredjeseedete Bieneck-Großner var neste motstandere, men denne kampen ble etter et jevnt førstesett vunnet greit 2-0 (21-19, 21-14).

Dermed blir det to puljekamper i dag og en i morgen på de to norske, og forhåpentligvis blir det også eliminasjonsspill etterpå. Første motstander i dag blir tøff. Kongshavn-Solvoll er seedet sist i hovedrunden, dermed starter de mot toppseedete Larissa-Talita fra Brasil. Denne kampen går kl. 13:40 norsk tid. Dagens andre motstandere er Matauatu-Pata fra stillehavsstaten Vanuatu, mens siste puljemotstandere er Holtwick-Semmler fra Tyskland.

Du finner resultatene her. Det er også live oppdatering av resultatene, det finner du her.

For de to norske guttene som deltar i Brasil, gikk det ikke like godt. Jan Erik Moen og Stian Opsahl ble ikke uventet slått ut i første kvalifiseringskamp av Kosiak-Rudol fra Polen med 0-2 (12-21, 15-21). De norske endte dermed som nr. 41 totalt.

Legg igjen en kommentar