Publiserte artikler

Europacuper

Jonas i grønt får en tøff oppgave i Sibir. Foto: CEV

Det er mennene som har kamper i europacupene denne uken. I går ble første kamp i semifinalene i CEV-cupen spilt. De ga seire til Berlin Recycling Volleys over Knack Roeselare med 3-2 på bortebane, og 3-0 på hjemmebane for Dynamo Moskva mot Gazprom-Ugra Surgut. Resultatene finner du her.

I dag er det semifinaler i Challenge Cup med norsk deltakelse. Jonas Kvalen og laget hans Prefaxis Menen får en tøff oppgave på bortebane i Sibir mot laget Førde møtte for noen år siden, Fakel Novy Urengoy. Kampen vises på laola1.tv kl. 15:00, sjekk her. Den andre semifinalen spilles mellom Calzedonia Verona og Benfica Lisboa. Denne kampen vises på laola1.tv kl. 20:30. Resultater og live resultat finner du også her.

På laola1.tv går også dagens ene kamp i Champions Leagues playoff 6, mellom Zenit Kazan og PGE Skra Belchatow. Denne kampen starter kl. 17:30. De to andre playoff-kampene spilles i morgen. Resultater og live oppdatering her.

Legg igjen en kommentar