Publiserte artikler

Fortsatt i Brasil

Janne Kongshavn klar for godt resultat i Vitória. Foto: FIVB

Etter at sandvolleyballfolket testet OL-arenaen på Copacabana i Rio de Janeiro i Rio Grand Slam forrige uke, har nå de fleste deltakerne flyttet seg litt lenger nord i Brasil, til Vitória, der Vitória Open starter med kvalifisering i dag. De to norske lagene som deltok i Rio, er med denne gangen også. Både Janne Kongshavn-Vilde Solvoll og Jan Erik Moen-Stian Opsahl spiller kvalifisering, og innleder i første runde. Kongshavn-Solvoll møter Rudykh-Zayonchkovskaya fra Russland kl. 12:50, Moen-Opsahl spiller mot Kosiak-Rudol fra Polen kl. 13:40. Kvinnenes resultater finner du her, mennenes her.

Vi håper på bedre resultater for de norske i Vitória enn i Rio, der begge lagene ble slått ut i sin første kamp. Kvinnenes turnering i Rio ble forøvrig vunnet av Walsh-Ross, etter at Kerri Walsh gjorde sin første turnering etter skulderoperasjon. Seieren førte Walsh-Ross inn blant de 15 lagene som er klare for OL. Mennenes Rio Grand Slam ble vunnet av Losiak-Kantor fra Polen. Listen over lagene som i øyeblikket er inne i OL, ser du her for kvinnene, her for mennene.

Legg igjen en kommentar