Publiserte artikler

OL-kvalifisering trukket

I mai og juni skal fire nye plasser i hver klasse finnes for volleyballturneringen i Rio. Åtte kvinne- og åtte herrelag er da samlet i Tokyo og skal spille sju kamper hver i løpet av ni dager. Kvinnenes turnering går i tiden 14.-22. mai, mennene spiller fra 28. mai med siste kampdag 5. juni.

Med bare to hviledager sier det seg selv at dette blir en tøff turnering der de tre beste lagene på tabellen, samt beste asiatiske lag, går til OL. Etter den europeiske kvalifiseringen tidlig i januar, er to lag fra Europa klare i hver klasse. Hos kvinnene er det Italia og Nederland, hos mennene Frankrike og Polen. Det er godt håp om å få med minst ett av disse lagene i hver klasse til Rio.

Se utfallet av trekningen og les mer her.

Legg igjen en kommentar