Publiserte artikler

Billetter i Italia

Nå er billettene til kvinnenes final four i Champions League lagt ut. Kampene spilles i Montichiari 9.-10. april, med Pomì Casalmaggiore som hjemmelag. Billettene, som koster fra 60 til 80 euro for alle de fire kampene, får du kjøpt her og her. Les mer hos CEV her.

De tre siste lagene blir funnet i playoff 6, som spilles denne uken med dagens kamp, Fenerbahce Grundig Istanbul mot Dynamo Moskva, som den som den første. Denne kampen starter kl. 18:00, og du kan følge den på laola1.tv her.

De to andre kampene i playoff 6 denne uken spilles i morgen og er som følger:
VakifBank Istanbul – Volero Zürich
Dynamo Kazan – Nordmeccanica Piacenza

Som vanlig spilles det i best av to kamper, og returoppgjørene går om to uker.

I kvinnenes europacuper spilles det også semifinaler i CEV-cupen og Challenge Cup denne uken. I CEV-cupen ble begge de to første kampene spilt i går, og der faller avgjørelsen lørdag 12. mars, mens de første kampene i Challenge Cup spilles i dag, de avgjørende søndag. CEVs side for CEV-cupen finner du her, for Challenge Cup her.

Legg igjen en kommentar