Publiserte artikler

Yngres NM

NM U19 spilles i Trivselshallen i Sandane

I kveld samles lagene som skal delta i sesongens to første norgesmesterskap for de yngre årsklassene. Det er klassene U15 og U19 som er først ute, mens U17 har sitt mesterskap neste helg. Mesterskapet for de yngste, spillere som er født 2001-2003, foregår i Kristiansand. Dette mesterskapet kan ha inntil 24 lag med i hver klasse, og gledelig nok fyller jenteklassen opp alle plassene, mens det deltar 21 lag i gutteklassen. I NM U19 for spillere født 1997 og senere, er maksimumsantall lag som kan delta 16, og også her fyller jentene opp, mens 13 guttelag skal konkurrere om tittelen i den klassen. Dette mesterskapet går i Sandane i Sogn og Fjordane.

Det ligger med andre ord an til stor volleyballaktivitet fra de første kampene blåses i gang i morgen tidlig. I Kristiansand spilles det i to haller, Gimlehallen og Spicheren Treningssenter, mens kamphall i Sandane er Trivselshallen, og det vil gå kamper tre hele dager til ende, med finaler søndag ettermiddag begge steder.

Kristiansand Sandvolleyballklubb er arrangør av NM U15, og deres hjemmeside for arrangementet er her. I Sandane deler Breimsbygda IL, Fjellhug/Vereide IL og Jølster IL på arrangementet, og du finner hjemmesiden her. Kampoppsettene finner du ved å gå inn på hjemmesidene.

Legg igjen en kommentar