Publiserte artikler

Kvalen til semifinale

Fornøyde Menen-spillere etter at semifinale er sikret. Jonas nr. 1. Foto: volleymenen.be

Det belgiske laget Prefaxis Menen, med Jonas Kvalen på diagonalen, vant også den andre kampen i kvartfinalen i Challenge Cup mot ASUL Lyon Métropole. For to uker siden ble det tre jevne sett i Lyon, som alle ble vunnet av Menen. På hjemmebane ble det en ny 3-0-seier, men klarere denne gangen: 25-17, 25-21, 25-17. Jonas ble toppscorer i kampen med 14 poeng, fordelt på tolv angrep, et ess og en blokk. I semifinalen, som også spilles i best av to kamper, skal Menen møte Fakel Novy Urengoy fra Russland. Fakel har hjemmekamp først, og den skal spilles om to uker, med returkamp to uker senere. Du finner mer informasjon fra gårsdagens kam med statistikk her. Og flamsk referat på Menens side her.

I Champions League ble fire lag klare for playoff 6 i går. Det var Zenit Kazan (RUS), PGE Skra Belchatow (POL), Belogorie Belgorod (RUS) og Cucine Lube Civitanova (ITA). De to siste blir funnet i kveld, se kampene på laola1.tv. Live oppdatering her.

I CEV-cupen ble to semifinalelag klare. Det var de to russiske lagene Dynamo Moskva og Gazprom-Ugra Surgut. Disse skal også møtes i semifinalen. Oppdatering av dagens kamper her.

Legg igjen en kommentar