Publiserte artikler

Mennenes europacuper

Kan Menens blokk stoppe Lyon igjen? Foto: CEV

Fire av kampene i playoff 12 i mennenes Champions League blir avgjort i morgen, de siste to i overmorgen. De fire kampene blir spilt fra kl. 16:00 og utover, og vises som vanlig på laola1.tv, sjekk her. Følgende fire oppgjør spilles i morgen, med resultatet for to uker siden i parentes:
KL. 16:00 Belogorie Belgorod – Tours VB (3-0)
Kl. 18:00 Zenit Kazan – Lotos Trefl Gdansk (3-1)
Kl. 18:00 Ziraat Bankasi Ankara – PGE Skra Belchatow (1-3)
Kl. 20:30 Cucine Lube Civitanova – Arkas Izmir (3-0)
Torsdag 3. mars
KL. 20:30 Trentino Diatec – Volley Asse-Lennik (3-2) Muligheter for Rune Fastelands lag Lennik.
Kl. 20:30 DHL Modena – Halkbank Ankara (0-3)

I CEV-cupen spilles en kamp i Challenge Round i dag. Den går mellom #Dragons Lugano fra Sveits og russiske Gazprom_Ugra Surgut. Dette er det første oppgjøret mellom de to lagene. Det andre går i morgen, og begge kampene spilles i Surgut. De resterende kampene blir avgjort i morgen eller torsdag.

I Challenge Cup avgjøres kvartfinalene i morgen, med unntak av oppgjøret Lokomotiv Kharkiv – Fakel Novy Urengoy. Der ble det spilt to kamper i Minsk for to uker siden, og begge ble vunnet av Fakel med 3-0. Om Prefaxis Menen tar minst ett poeng mot Lyon i morgen, skal Jonas Kvalen & Co. møte nettopp Fakel i semifinalene.

Legg igjen en kommentar