Publiserte artikler

Maceió Open uten norske

Moen-Opsahl i aksjon i Maceio. Foto: FIVB

De to norske lagene som har deltatt i FIVBs World Tour-turnering Maceió Open i Brasil, kom seg ikke videre fra kvalifiseringen. Jan Erik Moen og Stian Opsahl tapte sin første kamp mot Ermacora – Pristauz-Telsnigg fra Østerrike 0-2 (13-21, 19-21). Janne Kongshavn og Vilde Solvoll overvant det første hinderet. Tyrkerne Nezir-Cetin ble slått 2-0 (24-22, 21-15), men i den avgjørende kampen om å komme inn i hovedrunden, ble Rachel-Angela fra Brasil for sterke. Brasilianerne vant 2-0 (21-17, 21-12). Dermed blir Riika Lehtonen og Taru Lahti eneste nordiske innslag i hovedrunden.

Du kan lese Jannes kommentarer fra Brasil på hennes hjemmeside her.

Turneringens hjemmeside finner du her.

Legg igjen en kommentar