Publiserte artikler

Kvalifisering i Maceió

Klart for kamper i Maceio. Foto: FIVB

De to norske lagene som deltar i Maceió Open i Braisl har begge fått kamper i første kvalifiseringsrunde. Ingen av kvalifiseringene er fullt belagt. Flest lag er det i kvinneklassen med 30 lag. Der spiller Janne Kongshavn og Vilde Solvoll sin første kamp kl. 13:40. Motstandere er Nezir-Cetin, ranket sju plasser lavere enn de norske på 20. plass. Vinner de norske kampen, spiller de avgjørende kamp om å gå til hovedrunden kl. 17:30 mot vinnerne av kampen Mashkova-Tsimbalova, Kasakhstan, og Rachel-Angela, Brasil.

Det norske laget som deltar i klassen for menn, Jan Erik Moen og Stian Opsahl, har færre å konkurrere mot om å komme inn i hovedturneringen. I alt 21 kvalifiseringslag deltar, av disse er Moen-Opsahl ranket som nr. 18. I første kamp er motstanderne fra Østerrike, Ermacora – Pristauz-Telsnigg. Kampen mot dem spilles kl. 15:20. Vinnerne av kampen møter Beeler-Strasser fra Sveits i andre runde kl. 19:30.

Du finner kvinnenes resultater her, mennenes her.

Legg igjen en kommentar