Publiserte artikler

«Toppvolley Italia»

Mangeårig landslagsopplegger Eleonora Lo Bianco er utdannet i Club Italia. Foto: FIVB

The FIVB/CEV Development Centre Milan inviterer europeiske trenere til å komme til Milano for å følge utdanningsprogrammet ‘Club Italia Experience’. Dette er et kurs i dagene 11.-14. mars for de som er interesserte i å lære om det italienske programmet Club Italia. Club Italia er på mange måter en italiensk versjon av Toppvolley Norge. Det ble startet i 1998 for å utvikle volleyballspillere. Disse går inn som et lag i serien, og etter noen sesonger i de lavere seriene, spiller nå kvinnlaget, som er de som har kommet lengst, i Serie A1, der de i øyeblikket ligger på tiendeplass blant de tretten som deltar. Etter å ha holdt til i Roma i noen år, har de nå flyttet til Milano, der de spiller hjemmekampene sine i Palayamamay i Busto Arsizio.

Kurset vil forgå i Centro Pavesi, FIVB/CEVs utviklingssenter i Milano. Foreleserne kommer fra det italienske forbundet, og i tillegg til forelesninger og praksis, vil deltakerne også få se A1-kampen mellom Club Italia og Obiettivo Risarcimento Vicenza. En city-tur til Milano står også på programmet.

Kurset har plass til 25 deltakere, og påmeldingsfristen er 6. mars. Deltakeravgiften på 300 euro dekker overnatting i dobbel- eller trippelrom, samt tre måltider.

Du kan lese mer her. Detaljerte opplysninger om kurset og skjema for påmelding finner du her.

Legg igjen en kommentar