Publiserte artikler

Siste par ut

Ferdigspilt for Iver Horrem i Iran for denne gang. Foto: FIVB

Iver Horrem og Geir Eithun vant dagens morgenkamp i sandvolleyballturneringen Kish Island Open. Mermer-Urlu fra Tyrkia ble slått 2-1 (21-16, 19-21, 15-12). Men i runden etter møtte nordmennene, i likhet med sine landsmenn Morten Kvamsdal-Christian Sandlie Sørum, et sterkt polsk lag, Losiak-Kantor. Og som Kosiak-Rudol hadde gjort med Kvamsdal-Sørum i første eliminasjonsrunde, gjorde Losiak-Kantor det samme med Horrem-Eithun i den andre, nemlig slå dem 2-0 (21-15, 21-15).

Dermed er ingen norske lag lenger med i spillet om medaljer i Iran. Horrem-Eithun har gjort det best ved å bli nr. 9. Kvamsdal-Sørum ble nr. 17, Hordvik-Usken nr. 25, Mohajer-Gamlemoen og Mol-Berntsen nr. 33 og Moen-Opsahl nr. 41. Resultatene videre, der tre polske lag vil havne blant de åtte beste, finner du her.

Neste sandvolleyballturnering i FIVB-regi er en Open-turnering som skal gå i Maceió i Brasil. Turneringen avvikles i dagene 23.-28. februar og er en turnering både for kvinner og menn. I skrivende stund er to norske lag påmeldt. Det er Janne Kongshavn og Vilde Solvoll i kvinneklassen, Jan Erik Moen og Stian Opsahl i klassen for menn. Ingen av dem er klare for hovedrunden, men begge lagene har plass i kvalifiseringsturneringen. Hjemmesiden til Maceió Open finner du her.

Legg igjen en kommentar