Publiserte artikler

To lag videre

Morten Kvamsdal fornøyd med videre spill i Iran. Foto: FIVB

Øivind Hordvik og Bjarte Usken fikk sitt tredje 1-2 tap av tre mulige i dag da de tapte den siste puljekampen i Kish Open mot hjemmelaget Houshmand/A. Pourasgari med 21-16, 15-21, 11-15. Dermed har de to spilt ferdig i Iran med en delt 25. plass som resultat.

For de to andre norske lagene har det imidlertid gått bedre. Begge har vunnet dagens kamper og har blitt nr. 2 i sine puljer. Det betyr eliminasjonskamp senere i dag med muligheter for videre avansement på resultatlisten. Iver Horrem og Geir Eithun slo Hupfer-Hörl fra Østerrike 2-0 (21-17, 21-18), mens Morten Kvamsdal og Christian Sandlie Sørum vant over HA Likejiang/Bao J. fra Kina, også 2-0 (21-13, 21-16).

Oppsettet for eliminasjonsspillet kommer senere i dag, du finner det her, og live oppdatering er her.

Ellers har NRK hatt melding om at Iran ikke følger sine egne forsetter om å la kvinner få se volleyballkamper, noe de norske spillerne fikk merke. Se meldinger her og her.

Legg igjen en kommentar