Publiserte artikler

Seier for Kvalen

Jonas (nr. 1) i blokk mot Lyon. Foto: CEV

Jonas Kvalen og laget hans, belgiske Prefaxis Menen, har skaffet seg et glimrende utgangspunkt for å gå videre til semifinalene i CEV Challenge Cup etter at laget på bortebane i den første kvartfinalekampen mot ASUL Lyon Métropole vant 3-0 (26-24, 25-20, 28-26). På hjemmebane 2. mars trenger da laget bare å ta et sett eller vinne golden set for å gå til semifinale der motstanderen blir vinneren av kampene mellom Lokomotiv Kharkiv og Fakel Novy Urengoy.

Jonas Kvalen var som vanlig Menens dominerende spiller, og han ble også kampens toppscorer med 17 poeng etter 14 angrepspoeng og 3 blokker. Andrii Diachkov tok flest poeng for Lyon med 15. Du kan lese om kampen her. DataVolleyskjema fra kampen er her.

Legg igjen en kommentar