Publiserte artikler

Mennenes playoff 12

Blir det nytt avansement for Jonas Kvalen, foran t.v., og Menen? Foto: CEV

Denne uken er det mennenes tur til å starte kampen om å kapre en plass i final four i Champions League. Final four skal arrangeres i Krakow 16.-17. april med Asseco Resovia Rzeszow som hjemmelag. De tre siste lagene finnes gjennom playoff-kamper, i det tolv lag skal reduseres til tre gjennom utslag når to og to møtes borte og hjemme.

De første to kampene mellom de tolv lagene som gjenstår, spilles i dag, de resterende fire i morgen, og returoppgjørene går om to uker. De to kampene som går i dag er Lotos Trefl Gdansk mot Zenit Kazan kl. 20:00 og Arkas Izmir mot Cucine Lube Civitanova kl. 18:00. Kampene i Champions League vises på laola1.tv, sjekk her. CEVs side for Champions League, med blant annet live oppdatering av resultatene, er her. Interessant for oss norske er at en norsk fortsatt henger med i Champions League. Rune Fasteland og hans Volley Asse-Lennik spiller mot Diatec Trentino i morgen kl. 20:30. Det blir interessant å se om Rune kommer på banen og får matche seg mot de italienske berømthetene.

De to andre cupene har også kamper denne uken. CEV-cupen er kommet til Challenge round, der åtte lag gjenstår. Det er ingen kamper i denne cupen i dag, men Lars Rydland er i Finland i morgen og er andredommer kl. 17:30 når hjemmelaget VaLePa Sastamala møter Berlin Recycling Volleys. Hjemmesiden er her.

Challenge Cup spiller den første av kvartfinalene denne uken, og i dag kl. 19:30 er en annen nordmann i aksjon. Jonas Kvalen er fast starter som diagonalspiller hos Prefaxis Menen, og i kveld skal de forsøke å legge grunnlaget for å ta seg til semifinalen borte mot ASUL Lyon Métropole. CEV-side her.

Legg igjen en kommentar