Publiserte artikler

Tre i hovedrunden

Det ble for få slike blokker fra Anders mot Morten. Foto: FIVB

På den iranske øya Kish fikk det yngste av de fire norske lagene i kvalifiseringen en hard dag. Søskenbarna Anders Berntsen Mol og Mathias Berntsen måtte nemlig ut i tre sett i begge de to kampene de spilte. I den avgjørende kampen møtte de et annet norsk lag, Morten Kvamsdal og Christian Sandlie Sørum. Og etter som disse hadde stått over første runde på grunn av at kvalifiseringen ikke var fulltegnet, var nok Kvamsdal-Sørum det mest uthvilte laget og greide å avgjøre da det gjaldt som mest. Så med seier 21-16, 11-21, 15-11 er Kvamsdal-Sørum klare for hovedrunden sammen med de forhåndskvalifiserte Øivind Hordvik-Bjarte Usken og Iver Horrem-Geir Eithun.

Laget Mol-Berntsen slo i første runde var Perusic-Schweiner fra Tsjekkia. I en virkelig jevn kamp ble vinnersifrene 19-21, 21-19, 17-15. Men dessverre sto altså et norsk lag i veien for hovedrunden. Et annet norsk lag vant også sin førsterundekamp. Sadegh Mohajer og Jørn Olav Gamlemoen slo Schnetzer-Baldauf fra Østerrike, mens det ble tap i andre runde mot Sheaf-Gregory fra England 0-2 (16-21, 19-21).

Det fjerde laget røk ut i første runde mot et lag fra Iran, P.Farrokhi-A.Salagh. Jan Erik Moen-Stian Opsahl tapte 0-2 (13-21, 15-21).

Hovedrunden starter i morgen og der innleder Hordvik-Usken mot Windscheif-Fuchs fra Tyskland kl. 7:20. Samtidig spiller Horrem-Eithun mot Fañe-Henriquez fra Venezuela, mens Kvamsdal-Sørum har sin første kamp kl. 8:10 mot russerne Stoyanovskiy-Yarzutkin. Du finner resultatene her, og det er også live oppdatering av kampene her.

Kommentarer (1)